7 Redenen om te kiezen voor business coaching met Klaas Kroezen

  1. Profiteer van ervaring

    Kies voor een business coach met jarenlange ervaring in ondernemen en coachen. Klaas bouwde met succes bedrijven in 21 landen en zijn bedrijf bereikte nummer één in de Emerce top 100 voor conversie-optimalisatie.

  2. Bereik succes met het CXIA Sales Excellence Model

    Ontdek hoe je het CXIA Sales Excellence Model “Oprecht & Ontspannen” toepast. Gebaseerd op eigen ervaring van Klaas bij het sluiten van deals met grote namen zoals Google, Microsoft, ING, en meer.

  3. Kom tot ongewone prestaties

    Laat je inspireren door de drive van Klaas als jouw business coach. Hij heeft samen met "the iceman" Wim Hof de Kilimanjaro beklommen, is NLP Master, heeft een MBA en is een geslaagd ondernemer. Hij wil nu andere ondernemers helpen om tot ongewone prestaties te komen.

  4. Ontwikkel goed leiderschap

    Goed leiderschap is jouw sleutel tot zakelijk succes. Tijdens de business coaching sessies besteden we aandacht aan een heldere visie en aan jouw unieke leiderschaps-vaardigheden.

  5. Maak van je klanten enthousiaste fans

    Als je je klanten beter begrijpt, zullen verkoop en marges aanzienlijk verbeteren. Laat Klaas je hierbij helpen, hij heeft 15 jaar ervaring in klantonderzoek voor grote merken.

  6. Verlies geen tijd en ga voor maatwerk

    Klaas biedt business coaching op maat, om zo snel mogelijk jouw doelen te bereiken en de winst-gevendheid van je bedrijf te vergroten. We beginnen met het creëren van concrete, haalbare actieplannen op basis van wat er al is. Zo maak je een vliegende start gericht op resultaat.

  7. Profiteer van het business netwerk van Klaas

    Ondernemen doe je niet alleen. Als je je laat coachen door Klaas, zet hij zijn netwerk in voor jouw succes.

Vorige
Vorige

Naast de vele successen heb ik misschien wel door de Nee’s in mijn leven het meeste geleerd.

Volgende
Volgende

100 Lessons from Tony Robbins' Date With Destiny (DWD)