"Er gebeuren mooie dingen tijdens deze sessies!" - Colin Groos

Colin Groos business coaching

Klaas is een uitzonderlijk getalenteerde en gepassioneerde professional. Dit jaar heb ik samen met mijn twee medeoprichters een aantal sessies met Klaas gehad aan het strand in Castricum aan zee, hier gingen we diepgaand in op de fundamenten van onze organisatie, onder andere door middel van organisatieopstellingen, onderzoeken en goede gesprekken. Klaas heeft een uniek vermogen om zowel een inspirerende als praktische benadering te bieden, waardoor we ons inzicht in de dynamiek van ons bedrijf hebben kunnen vergroten en onze doelen effectiever hebben kunnen bereiken. Er gebeuren mooie dingen tijdens deze sessies!

De energieke en positieve houding van Klaas is aanstekelijk, en het is altijd een plezier om met hem samen te werken. Klaas is in staat om mensen te motiveren en hen het vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen. Ik waardeer zijn deskundige begeleiding, zijn eerlijkheid en ik ben hem dankbaar voor de impact die hij op ons team en onze organisatie heeft gehad.

Ik beveel Klaas van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een deskundige en inspirerende partner en business coach om hun bedrijf en team naar een hoger niveau te tillen.

Colin Groos
Co-Founder & Chief Capital Officer Bots

Vorige
Vorige

Why Tony Robbins Visited Me in Amsterdam

Volgende
Volgende

Klaas Kroezen verkoopt zijn belang in WUA